aanvraag fietspad noordkant busbaan

Aanvraag fietspad langs busbaan ter inzage

Op 9 juni publiceerde de gemeente Wageningen haar eigen aanvraag voor het aanleggen van het fietspad Mondriaanlaan, langs de busbaan. Wij hebben de stukken aangevraagd, zodat je ze ook via deze site kunt lezen.

Op de site van de gemeente vonden we de officiële bekendmaking op het gemeenteblad. Via de knop aan de linkerkant kun je de ‘authentieke versie’ downloaden als pdf. In de bekendmaking schrijft de gemeente dat je de aanvraag en de bijbehorende stukken kunt opvragen via een e-mail naar loketruimte@wageningen.nl

Wij hebben dat al gedaan. Via deze links kun je ze in pdf downloaden.

Reageren naar B&W

Als je wilt reageren, dan moet je dat op tijd doen. Want “de gemeente Wageningen is voornemens om aanvragen ruim binnen de wettelijke termijn (acht weken) af te handelen”. Op de bekendmaking staat als officiële datum van publicatie 9 juni 2021. Je reactie kun je sturen naar het college van Burgemeester en Wethouders.