kruispunt Mondriaanlaan van boven

Online informatieavond over
inrichting kruispunt Mondriaanlaan – busbaan

De gemeente Wageningen organiseert op 28 april een online informatieavond over de plannen voor het kruispunt Mondriaanlaan, Dijkgraaf en Akkermaalsebos. De uitnodiging hiervoor is gisteren bezorgd bij huishoudens in Noordwest.

In de brief legt de gemeente Wageningen uit dat de WUR besloten heeft een nieuw fietspad aan te leggen aan de noordkant van de busbaan. De gemeente gaat dit aansluiten op het fietspad bij de Dijkgraaf. De gemeente licht tijdens de informatieavond toe hoe zij het kruispunt Mondriaanlaan, Dijkgraaf en Akkermaalsebos wil inrichten.

De informatieavond is van 19.30 tot 21.00 uur. je kunt je aanmelden via een mail aan de gemeente Wageningen.

Hieronder staat een foto van de brief, maar je kunt hem ook downloaden via deze pdf: Brief fietsontsluiting