afbeelding voor dossiers

Dossier: Het Dassenbos op oude kaarten

Aan ons Dossier over het Dassenbos hebben we een nieuw item toegevoegd: Het Dassenbos op oude kaarten. De aanleiding hiervoor zijn kaarten die door Mooi Wageningen op Twitter zijn gedeeld; die willen we natuurlijk graag bewaren.

Ga via deze link direct naar het nieuwe dossier

De aanleiding voor de discussie over de waarde van het Dassenbos was dit keer de naam van het nieuwe onderwijsgebouw dat pal naast het Dassenbos is gebouwd en daardoor alternatieven van de Campusroute langs het Dassenbos onmogelijk maakt; iets waar door de WUR al vaak op is gewezen. Om de discussie te kunnen volgen kun je natuurlijk het beste naar Twitter. Wij geven in ons dossier vooral de tweets weer die verwijzen naar de kaarten.

Andere dossiers over het Dassenbos: