Kijk en luister mee met de livestream op 20 mei:
technische briefing aan gemeenteraad

De provincie Gelderland geeft op 20 mei een online technische briefing aan de gemeenteraad van Wageningen over het project Beter Bereikbaar Wageningen en het MilieuEffectRapport. Via Twitter en na contact met de Raadsgriffie weten we dat we deze livestream kunnen volgen via de website van de gemeente.

Uit een memo van de gemeente Wageningen van 8 april begrepen we dat op 25 mei een Rondetafelgesprek zou zijn over Beter Bereikbaar Wageningen en het MilieuEffectRapport (MER) van de provincie Gelderland. Dat is niet het geval; er komt eerst een technische briefing van de provincie Gelderland aan de gemeenteraad op 20 mei.

Meekijken en -luisteren via de livestream

De technische briefing begint om 19.30 uur. Via het online ‘dashboard’ van de gemeente Wageningen kun je live meekijken en luisteren naar de uitleg van de provincie en de vragen van de gemeenteraad. Zo werkt het:

Meer informatie