afbeelding voor dossiers

Nieuw: Dossiers

In het project Beter Bereikbaar Wageningen wordt veel informatie uitgewisseld. Zóveel dat je af en toe door de bomen het bos niet meer ziet.

We merken dat we bij het lezen, luisteren en beoordelen van uitspraken en artikelen behoefte hebben aan duidelijke gegevens, aan ‘harde’ cijfers. En die op een chronologische, heldere manier gepresenteerd. Zodat we kunnen zien en na kunnen gaan of de informatie die wordt gedeeld op verschillende media ook gelijk is.

We denken dat ook anderen behoefte hebben aan die informatie. We zijn daarom gestart met het maken van “dossiers” van de verschillende onderdelen. Zodat we een goede basis hebben om nieuws en veranderingen steeds aan te toetsen.

De dossiers worden opgesteld door een groep specialisten en deskundigen die gezamenlijk de beschikbare info op een rij zetten.

We starten met het eerste dossier: de dimensies van de Campusroute. Of – populair gezegd “hoe breed is de Campusroute op tekening eigenlijk”. Klik op de afbeelding hieronder om het dossier te lezen. Het is ook te vinden via de menubalk “dossiers”.