afbeelding voor dossiers

Nieuw dossier: adviezen over het MER

Tot en met 17 juli 2020 kunnen adviezen over het MilieuEffectRapport (MER) over het project Beter Bereikbaar Wageningen bij de provincie worden ingediend. De eerste twee adviezen zijn inmiddels openbaar: die van de Commissie voor de milieueffectrapportage en van Wageningen Goed op Weg. Reden voor ons om een nieuw dossier te openen, adviezen over het Milieueffectrapport. Hierin verzamelen we de adviezen.

Ga via deze link direct naar het dossier

De provincie Gelderland heeft op 21 april het MilieuEffectRapport over het project Bereikbaar Wageningen vrijgegeven. Hierna heeft ze diverse partijen om advies gevraagd. Het eerste advies kwam van de Commissie voor de milieueffectrapportage, daarover publiceerden we kort geleden een bericht: Commissie m.e.r tikt provincie weer op de vingers.

Advies WGoW: kies voor het ABR

Dit weekend heeft Wageningen Goed op Weg een folder met haar advies verpreid onder een groot aantal huishoudens in Wageningen. Het advies aan de provincie Gelderland is om te kiezen voor het Alternatief Bestaande Route. We hebben de folder gescand en toegevoegd aan het nieuwe dossier, zodat je het na kunt lezen. Ook maakten we een pdf die je onderaan die pagina vindt.

Graag jouw hulp bij het verzamelen van adviezen

We gaan verder met het verzamelen van adviezen en hebben graag je hulp. Ken je een advies dat nog niet in ons dossier staat? Wil je dat dan via onze contactpagina doorgeven? Het maakt natuurlijk niet uit of het van een voor- of tegenstander van de Campusroute of het ABR is. We voegen ieder advies graag toe aan ons dossier.

Lees meer