Avond over Bereikbaarheid Wageningen in bblthk

vrijdag 28 juni

20:00 – 22:00 uur

De lokale omroep RTV Rijnstreek maakt, in samenwerking met de bblthk, een serie programma’s onder de titel ‘Driedaagse van de bereikbaarheid ’. Van 27 t/m 29 juni besteden zij aandacht aan deze problematiek.

  • Op donderdagavond 27 juni is er vanaf 20:00 uur een live radiouitzending vanuit de bblthk over de binnenstad en het parkeerprobleem
  • Op vrijdagavond 28 juni is er vanaf acht uur een live radiouitzending vanuit de bblthk over de pittig debat over de bereikbaarheid en de toekomst van de stad. Deelnemers zijn vertegenwoordigers van Wagenings Ondernemers Contact (WOC), het platform van bewoners en milieuorganisaties Wageningen Goed Op Weg, de Universiteit van Wageningen en de wethouder Economische Zaken en Binnenstad.
  • Op zaterdag 29 juni zijn radioverslaggevers op pad om in de binnenstad te peilen hoe er over de bereikbaarheid wordt gedacht.
Wie op vrijdagavond bij de uitzending wil zijn is vanaf 19.45 uur van harte welkom. In het tweede uur van de uitzending is er ruimte voor brandende vragen aan de gasten achter de microfoon.
Volgen op de radio

De radio-uitzendingen van RTV Rijnstreek zijn te horen via 106 FM. Daarnaast zijn de uitzendingen te beluisteren via de kabel. Ziggo CI+ kanaal 1355, KPN/Telfort/XS4ALL kanaal 1078, T-Mobile Thuis kanaal 2067. De uitzendingen worden geregistreerd op video en een week later op het tv-kanaal van Rijnstreek TV uitgezonden. Meer informatie? Bezoek www.rtvrijnstreek.nl.

Presentatie en gespreksleiding zijn in handen van Annemarie Elbers en Ton van Rhoon. Yvonne Woering maakt inleidende interviews. De radio-uitzendingen worden afgesloten met een bijdrage van columnist Klaas de Vries. Techniek is in handen van Stephan Verrips. De videoregistratie staat onder leiding van Erik van Brakel en Sander van den Hooven.

Radiomedewerkers Ton Post en Jan Boer zijn zaterdag 29 juni in de binnenstad om meningen te verzamelen over de bereikbaarheid van Wageningen. Hun bijdragen zijn de hele dag te beluisteren op Rijnstreek FM.

Lees hier het hele artikel op de site van RTV Rijnstreek